Beko All Star 2013'te forma giyecek yabancı ve Türk yıldızların kadroları bugün düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, yoğun geçen bir Beko Basketbol Ligi sonrasında eğlenceli bir organizasyon olacağına dikkat çekti.
Ritz Carlton Hotel'de düzenlenen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy'un yanı sıra, organizasyon direktörü Can Duralsan, Erkeler Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Anadolu Efesli oyuncular Dusko Savanavic ile Sahsa Vujacic katıldı.
Basın toplantısında konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, yoğun geçen bir Beko Basketbol Ligi sonrasında eğlenceli bir organizasyon olacağına dikkat çekerek, "2009 yılında İzmir'de, 2010 yılında Kayseri'de, 2011 yılında Ankara'da, 2012 yılında Karadeniz'de gerçekleştirmiştik. Şimdi tekrar İstanbul'dayız. Çok yoğun geçen bir Beko Basketbol Ligi için gerçekten güzel ve renkli bir mola olacak. Beko Basketbol Ligi'ni oluşturan takımlarımız ikinci aşamada da uluslar arası arenada yollarına devam ediyorlar. Bu sabah itibariyle bilet satışları on bine ulaştı. Basketbol taraftarlarının bu organizasyonu izlemek için biraz daha acele etmesi gerekiyor" dedi.
Erkek Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş ise, organizasyonlar ile ilgili bilgiler vererek, "Pınar Karşıyaka ve Tofaş yurtdışına gidecekler, organizasyon için seçilen oyuncularını ya bırakacaklar yada hep beraber pazartesi günü gitmeye karar verdiler. Ayrıca Euro Lig ve Eurocup'ta görev alan tüm takımlarımız ve kulüplerimiz bu organizasyonu desteklediler. Kimseden olumsuz bir yanıt almadık. Tüm kulüplere, oyuncularına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Anadolu Efesli oyuncu Dusko Savanavic bu organizasyonda keyif almaya çalışacaklarını dile getirerek, "İlk olarak bu organizasyondan keyif almaya çalışacağız. Normalde Bo McCalebb ile rakip olarak oynuyoruz ama bu sefer aynı takımda oynayacağız. Tabi ki son derece kaliteli ve iyi Türk oyuncularda var İlkan Karaman gibi" ifadelerini kullandı.
Organizasyonda yer alan bir diğer Anadolu Efesli oyuncu Sahsa Vujacic ise Beko all star 2013'ün bir parçası olmaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi.
(RFK-RFK-S)

15.01.2013 13:42:33 TSI

Editör: Wan Haber