Vizyona girdikten sonra büyük ilgi ve beğeni kazanan komedi ve aşk filmi olan Romantik komedi 2 bekarlığa veda bu akşam 20.00 da show tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Ekranaların sevilen sineması Romantik komedi 2 bekarlığa veda bu akşam show tv de boy gösterecek..Romantik komedi 2 buakşam 20.00'da show ekranlarında ..

 

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin ve Ceren Aslan’ın kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Gökçe Özyol, Öykü Çelik, Özge Ulusoy, Ali Ersan Duru, Ünal Silver, Nurseli İdiz ve Rozet Hubeş gibi isimlerin yer aldığı “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda”, bu akşam Show TV’de!
 
Zeynep Ergün’le evli, Esra ise Mert’le  evlilik hazırlığındadır. Didem arkadaşları arasında tek bekar olarak kalmıştır. Didem hala Cem’den bir evlilik teklifi alamaması yüzünden evlenmeye giden yol adlı bir kitabı okumaya başlar. Kitapta  okuduğu taktikleri sevgilisi Cem’in üzerinde denediği halde olaylar hiç ummadığı şekilde gelişir. Aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Cem’in yeni filminde başrolü paylaştığı Gözde yüzünden Didem’in kıskançlık krizleri başlar. Didem, Esra ve Zeynep’i de yanına alarak Cem’i gizlice takibe alması erkekler tarafından planlanan Mert’in bekarlığa veda partisinin ortaya çıkmasına sebep olur. Bekarlığa veda gecesinde  yaşananlar bütün herkesin ilişkisinde sürprizlere yol açacaktır.

komedi.jpg

Editör: Wan Haber