MBC4 kanalında Zeynep Özek'in hazırlayıp sunduğu "Turki Ekstra" programının konuğu bu kez Erdal Beşikçioğlu oldu. Vizyona kısa önce giren "Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku" filminin başrol oyuncuları ile yapılan röportajlar yayınlandı. Filmin başrolünü oynayan Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) rol arkadaşı Sezin Akbaşoğulları için "ÇOK RAHAT BİR PARTNER" açıklamasını yaptı. Bundan sebep olacak ki "Öyle olduğu için de bir aşk filminde utanma duygumuzu ortadan kaldırdık açıkçası" diye açıklamasına devam etti.

 

Behzat Ç. dizisi ile televizyon izleyicisine hitap eden ve istediği başarıyı elde eden Erdal Beşikçioğlu, oyuncu olarak verilen görevi de en iyi şekilde yerine getirmek için uğraştığını söyledi ve sözlerine şöyle devamm etti;


"Seyirci çok erken karar veriyor. Hikayeyi izlemeden ön yargı ile değerlendirmeye kalkıyor. Değerlendirirken bizleri ideolojik bir simge halinde değil de karakteri canlandıran oyun kişileri olarak görürlerse çok daha sağlıklı eleştiriler olacağını düşünüyorum."


Filmde Müzeyyen karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları da, böyle bir filmde birbirini tanıyan iki oyuncunun karşılıklı oynamasının çok büyük avantaj olduğunu belirtirken, "Benim için öyle oldu. Özellikle Erdal Beşikçioğlu gibi bir oyuncu ile birlikte oynamak da çok şahane bir şeydi" sözleriyle cümlelerini tamamladı.

Editör: Wan Haber