Özcan Deniz ile aynı dizide oyanan güzel oyuncu begüm kütük dizide rol arkadaşı olan özcan denizle ilişkisini kıskanan kadınların bile olduğunu dile getirdi. Güzel oyuncu begüm kütük dizide rol gereği Özcan deniz ile öpüşme olayına bile dışardan kıskanan kadınları ammada öptün yeterk artık diye bana tepki gösterip kıskananlar bile var. dedi.Begüm kütük'ten özcan Deniz itirafı geldi. Güzel dizi ve sinema oyuncusu Begüm dizi partneri Özcan için flaş açıklama yaptı.


Begüm kütük'ten özcan Deniz itirafı geldi. Güzel dizi ve sinema oyuncusu Begüm dizi partneri Özcan için flaş açıklama yaptı.Begüm kütük yaşaroğlu dizi için yapılan bir röportajda oynadığı dizi Kaderimin yazıldığı gün adlı dizide rol gereği özcan deniz ile partnerliğine ve yakınlaşmasına kıskanan kadınların kendisine kızanların bile olduğunu söyledi..

 

Güzel oyuncu begüm kütük yaşaroğlu birleşik arap emirlikleri yayın yapan Türki ekstara adlı programda kendisine yöneltilen sorulara açıklık getirdi ve dizideki rol arkadaşı Öccan deniz ile ilgili  toplumda ilgi çekildiğine dikkat çekti..Güzel oyuncu begüm kütü dizi ve rol arkadaşı Özcan Deniz için  her kadın, çevremde kiminle konuşuyorsam, Özcan’a adeta bayılıp yığılıyorlar. ‘Çok yakışıklı, çok karizmatik, çok yakışıklı, çok güzel gözleri var’ diyorlar diye açıklama yaptı..


Dizi ve sinema oyuncusu olan ve kurtlar vadisinde şöhreti artan güzel oyuncu Herkes o sahnelerde ‘Figürasyona ihtiyaç varsa ben gelsem bir kere sarılsam, bir kere öpsem’ diye acayip söyleyenler var. Instagram’a mesela bir fotoğraf koyuyoruz, çok acayip kıskançlar. ‘Niye öyle sarılıyorsun, sarılmasana, öyle öpmesene. Dizide amma öptün onu. Yeter be çektiğiniz bu sahneler’ diye bana kızanlar var. Bana şans oldu. Sarılıyor, öpüyorum, öyle sürekli romantik gözlerimin içine bakıyor falan. Güzel yani. Ben kendi adıma mutluyum."dedi

 

ozcan.jpg

Editör: Wan Haber