Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, evinde konuk ettiği Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü'nü 70-36'lık skorla mağlup etti.
Bedensel Engelliler Basketbol 2. Lig E Grubu'nda mücadele eden Van ekibi, bu hafta Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü'nü misafir etti. Oyunda üstünlüğünü son dakikaya kadar sürdüren Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, maçı 70-36'lık skorla kazandı. 5. maçında 4 galibiyetini alan Van ekibi, haftaya grup lideri Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Takımı ile karşılaşacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ile Van Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Abidin Kasapoğlu'nun da izlediği maçın ardından Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara bir açıklama yaptı. Takımlarının her geçen toparlandığını ifade eden Baykara, "İdman yapamıyoruz ve maçları zor şartlarla hazırlanıyoruz. Bizlere destek olacak duyarlı işadamlarımıza ihtiyacımız var. Herkesi bu takıma sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu takım Van'ın takımıdır. İlimizde profesyonel olarak yapılan bu spor ilerleyen zamanlarda diğer engelli kardeşlerimizin de evlerinde çıkmalarını ve sosyal hayata adapte olmalarına yardımcı olacaktır. Gelin bu arkadaşlara sahip çıkalım" dedi.
(MSA-Y)

03.02.2013 14:58:49 TSI

Editör: Wan Haber