Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Van İpekyolu Belediyesi Eş Başkan Adayı Veysel Keser, Van’a iki valinin çok olduğunu belirterek, “Van’ın bir valisi var, o da Bekir Kaya’dır” dedi.


Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte seçim temposunu en üst seviyeye çıkaran BDP İpekyolu Eş Başkan Adayları Aygül Bidav ile Veysel Keser, Yeni Mahalle’de düzenlenen üç halk toplantısına katıldı. 
Toplantıda konuşan Bidav, Van halkının 30 Mart’taki zafere kilitlendiğini ifade ederek, “Van halkı artık her gün zafere bir adım daha yaklaşıyor. Bu seçimler kurtuluşumuzun seçimi olacaktır. Bu seçimler var olma ya da yok olma anlamını taşıyor. 30 Mart’ta Van’ın her tarafını, 14 ilçesini barışın ve özgürlüğün kalesi yapacağız. 31 Mart sabahı ise yüz binlerle Van Kalesi eteklerinde zaferin halayını çekeceğiz. Sizlerin huzurunda bir kez daha söz veriyoruz, 31 Mart sabahı belediyede hep birlikte yönetime dahil olarak kentimizi yöneteceğiz. Bizim yalan dolan projelerimiz yok, bizlerin projesi siz değerli halkımızsınız. Bizler sizlerin istediği, sizlerin ortak olduğu projelerle yerel yönetim anlayışımızı hayata geçireceğiz” dedi.


BDP İpekyolu Belediyesi Eş Başkan Adayı Veysel Keser ise, Kürt halkının birlik ve beraberliğinin özgürlüğü getireceğini söyleyerek, “Bizler bu seçimde sadece kendimizi değil, önder Apo’yu da Kürdistan’ı da özgürleştireceğiz. Van’a iki vali çok. Van’ın bir valisi var, o da Bekir Kaya’dır. 31 Mart’ta Van’ın tüm bölgelerinde kantonlarımızı ilan ederek özgür ve özerk bir şekilde kendimizi yöneteceğiz. 30 Mart’ın zaferi şimdiden halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber