Büyük Birlik partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı'na yapılması planlanan Nilüfer Devlet Hastanesi'nin netleşmesini olumlu bulduklarını söyledi.
BBP Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Nilüferin'in Devlet Hastanesi'ne kavuşacak olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Hastanenin yapımının bazı insanların fikir değişikliği yüzünden sürekli ertelendiğine dikkat çeken Aydın, "Bu hastanenin yapılması Nilüfer'de yaşayan vatandaşların yanı sıra diğer yakın çevre de oturan insanlara da yararlı olacaktır" dedi.
Konuyla ilgili defalarca açıklamalarda bulunduklarını belirten Aydın, "Yetkililer bu konuda duyarsız davranmıştır. Bu yüzden yapımı gecikmiştir. Nilüfer Devlet Hastanesi'nin bir an önce hayata geçirilmesi gerekir. Hastane faaliyete geçtiği zaman diğer hastanelerin yükü de azalacaktır" diye konuştu.
Nilüfer'de aile hekimliği meselesinin devam ettiğine dikkat çeken Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Nilüfer'de aile hekimliliği eksikliği hissediliyor. Yaptığımız tespitlerde bu konuyla ilgili bir ilerleme yok. Ahmet Yesevi ve Balat sakinlerine ortak hizmet verecek sağlık ocağına doktor tayini beklenmektedir. Beşevler, Işıktepe, Altınşehir, Özlüce, Ertuğrul ve Yüzüncü Yıl mahallelerinin de aile hekimliği meselesi devam ediyor."
(AF-MŞ)

08.01.2013 15:48:46 TSI

Editör: Wan Haber