Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından Kayseri Sivaslılar federasyonu ve federasyona bağlı 23 köy derneği başkanlarına BBP partisi il binasında kahvaltılı sohbet toplantısı düzenlendi.
Sıcak bir ortamda geçen sohbet sohbette, hayatını kaybeden Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve Kayseri'de bulunan Sivaslıların sorunları üzerine konuşmalar yapıldı. Davete katılan ve dernekler adına söz alan Sivaslılar federasyonu il sekreteri Metin Ceren, hiç bir siyasi partiye destek vermeklerini ama hemşehrileri olan Muhsin Yazıcıoğlu'nun gönüllerinde yaşadığını, Kayseri'de bulunan Sivas derneklerini böyle bir toplantıya davet ettikleri için BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman ve Kocasinan İlçe Başkanı Ömer Yıldız'a teşekkür ettiklerini söyledi.
BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman da, ülkenin bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, BBP'nin her zaman bunun için mücadele ettiğini, Sivaslıların da ülke meselelerinde her zaman sağduyulu yaklaştıklarını ayrıca katılımlarından dolayı tüm dernek yöneticilerinin kendilerini onurlandırdığını ifade etti.
BBP Kocasinan İlçe Başkanı Ömer Yıldız ise konuşmasında, Sivas denilince herkesin aklına Rahmetli Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun geldiğini, ''Bu sebeple Sivaslı kardeşlerimizin bizlerde yeri farklıdır, Sivaslılarla irtibatımız sürecek'' dedi.
(ZB-Y)

18.02.2013 13:03:26 TSI

Editör: Wan Haber