BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu. BBP İl Başkanı Serhat Duyar, merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının Gebze'nin merkezinde ki bir parkta yaşatılmasından ötürü mutlu olduklarını söyledi.
Duyar ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyük Birlik Partisi'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da yad edildiği ziyarette belediye çalışmaları hakkında da İl Başkanı Duyar ve yönetimiyle bilgi paylaşımında bulunan Başkan Köşker, "Ülkemizin yetiştirdiği değerli vatan evlatlarından merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ruhu şad, mekanı cennet olsun inşallah.Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.
BBP İl Başkanı Serhat Duyar ise, merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının Gebze'nin merkezindeki bir parkta yaşatılmasından ötürü mutlu olduklarını söyleyerek, Başkan Köşker'e teşekkür etti. Duyar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
(MA-MA)

24.01.2013 11:12:23 TSI

Editör: Wan Haber