Büyük Birlik Partisi (BBP) Foça İlçe Teşkilatı, olağan kongreye gidiyor.
BBP Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç, Nisan ayında yapılacak olan kongrede ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.
Kongrenin 21 Nisan 2013 günü Foça Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacağını bildiren Başkan Saç, BBP İlçe Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada, "BBP doğru ve izlediği dürüst siyaset anlayışıyla Türk halkının gönlünde teveccüh bulan bir partidir. BBP, ilçemiz Foça'da da her geçen gün büyümekte ve yeni katılımlarla gücünü artırmaktadır. Bu noktada 21 Nisan'da gerçekleştireceğimiz kongre, Foça'nın makus talihini değiştirmek adına son derece önem arz etmektedir" dedi.
BBP Foça İlçe Teşkilatı'nın kongre sürecine girdiğini belirten Başkan Saç, kongreye tüm bölge halkını davet ederek, şunları söyledi: "İddia ediyorum; Foça tarihinin en kalabalık kongresini adeta şölen havasında gerçekleştireceğiz. Ayrıca kongremizde partimize bazı partilerin eski ilçe başkanları, eski belediye meclis üyeleri ve siyasetçilerde katılacak.Bunlar arasında sürpriz isimler de olacak.Bu isimlere kongremize şeref konuğu olarak davet edeceğimiz partimizin genel başkan yardımcılarına rozet taktıracağız. Bu anlamda kongremiz, 2014 yerel seçimlerinin de startı olacak. BBP Foça İlçe Teşkilatı olarak 'Kongreden İktidara' sloganıyla kongremizin hemen ardından yerel seçim çalışmalarına başlayacağız. Foça'da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız.Her kesimin kabul göreceği bir isimi belediye başkanlığına aday göstereceğiz .Lobilerin kobilerin meclisini oluşturacağız. Kapı kapı gezip Foça'yı bir dünya kenti yapma yolunda hazırlayacağımız projeleri halkımıza anlatacağız. Allah'ın izni ile 2014 yerel seçimlerinden mutlak zaferle çıkıp, ilçemizi BBP'nin dürüst belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız."
(HE-ERG-Y)

11.02.2013 11:22:19 TSI

Editör: Wan Haber