Bayraklı Belediyesi ilçedeki okullara destek olmaya devam ediyor. Okullar hayat olsun projesi kapsamında da tüm eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılayan belediye birimleri 4 yılda ilçede bulunan toplam 49 okulun çoğunda bakım, onarım, boya ve temizlik işlerini yaptı.
Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki okulların bakım ve onarımları başta olmak üzere, boya ve ihtiyaçlarını da imkanlar ölçüsünde gidermeye devam ediyor. Bu güne kadar gerçekleştirilen projeler ve yapılan 73 çalışma kapsamında birçok okul yeni görünüme kavuşturuldu ve binaların eksiklikleri giderildi. Okullar hayat olsun ve Avrupa Birliği öğretmen-öğrenci değişim projeleri kapsamında eğitim kurumlarına desteklerini sürdüren Bayraklı Belediyesi son olarak, Cengizhan Mahallesi'ndeki Şehit Cesur İlkokulu'nun bakım, onarım ve boya işlerini tamamladı. Okulda 3 blok yeniden boyanırken, binalar önündeki demir korkuluklar yenilendi, standart ölçülerde engelli rampaları yapıldı, spor alanları için basket potaları değiştirildi ve çevre düzenlemeleri ile temizlik işleri gerçekleştirildi. Bayraklı Belediyesi'nce gerçekleştirilen çalışmalar okul yöneticileri, öğrenci ve veliler tarafından da sevinçle karşılandı.

HİZMETLER SÜRECEK
Göreve geldiklerinden bu yana gerek ibadethanelere gerekse de eğitim kurumlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, en önemli yatırımın çocuklara, öğrencilere, dolayısıyla geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, Belediyelerin görevi olmamasına rağmen bu tür destek ve hizmetlerin süreceğini kaydetti.
(EA-ERG-Y)

19.02.2013 15:04:01 TSI

Editör: Wan Haber