Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Bayburt Derneği'nin 20'nci geleneksel kahvaltı etkinliğine katıldı.
Toplantıda bu ülkeyi bölmek isteyenler var ancak kimsenin gücü buna yetmez diyen Karabağ, "Bayburtluların yurtseverliği, vatanseverliği tescillenmiştir" diye kaydetti. Etkinlikte bulunan AKP ilçe başkanı Erdal Seyitler ise, Başkan Karabağ'ın Bayraklı için yaptığı hizmetleri desteklediklerini ve teşekkür ettiklerini dile getirdi. Bayraklı Bayburt Derneği'nin 20 yıldır geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı etkinliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Anadolu'nun çeşitli yerlerinden gelen insanlarımız asla Türkiye'nin bölünmesine müsaade edecek bir tablo içinde yer almazlar. Onların vatanseverliği kanıtlanmıştır" dedi. Etkinliğe Başkan Karabağ'ın yanı sıra, Bayburt Akşar Belediye Başkanı Salih Aydoğdu, CHP Bayraklı ilçe Başkanı Levent Ölçer, AKP ilçe Başkanı Erdal Seyitler, MHP ilçe Başkanı Taşkın Işık, Bayraklı Bayburt Derneği Başkanı Cahit Genç, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile Bayburtlu vatandaşlar katıldı.
"SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ"
Konuşmasında Anadolu insanının vatanseverliğine ve mertliğine değinen Başkan Karabağ, "Bu ülkeyi bölmek isteyenler var. Bu tablo içinde Türkiye'de Bayburtlular, Balıkesirliler, Erzurumlular, Anadolu'nun her yerinden bu bölgeye gelmiş olan sevgili Bayraklı insanı, Türkiye'nin bölünmesine müsaade edecek bir tablo içinde asla yer almazlar" diye belirtti. Bölgedeki Belediye çalışmalarını da anlatan Karabağ, "Çaymahalle pazarını kaldırıp, spor salonunu değiştiriyoruz, katlı Pazar yeri projesi hazırladık yapacağız. Osmangazi pazarının projeleri bitti. İhale aşamasında milli emlak ile anlaştık. Dere kenarına bir kapalı Pazar daha yapıyoruz. Yağmurlarda su basan Çay mahalle yolundaki sorunu da çözüyoruz. Büyükşehir'e ait caddede yağmur tahliyesini yapıyoruz. Bu caddenin kaldırımları ve yolunu sıfırdan yapıp, teslim ediyoruz. Tepekule mahallesi ve bu bölgelere kilit parke çalışmalarına başladık. Belediye hizmet binasının ihalesi bitti. Yeni binamızı Altınyol'a inşa ediyoruz. 12 katlı binamızın temelini bu ay atıp, Bayraklı Belediyesi yazacağız. Bayraklı'nın Belediye başkanı olmaktan onur duyuyorum" diye konuştu.
"BAŞKAN KARABAĞ'A TEŞEKKÜRLER"
Etkinliğe katılan AKP Bayraklı ilçe Başkanı Erdal Seyitler ise, Bayburt Derneği'ne desteklerinden dolayı 6 eski yöneticiye verilen teşekkür plaketlerinin takdimi sırasında Başkan Karabağ'a Bayraklı için yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, desteklediklerini söyledi. Ülkeyi bölmek isteyenlerin korkularının Türkiye'nin birlik ve beraberliği olduğunu vurgulayan Seyitler, barış ve dayanışma mesajları verdi.
(AH-Y)

10.02.2013 15:26:23 TSI

Editör: Wan Haber