Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a, Cengizhan Mahallesi'ndeki Şafak Camii'ne yaptığı destek ve yardımlardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Göreve geldiklerinden bu yana din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede yaklaşarak, tüm ibadethanelerin temizliklerini üstlendiklerini ve destek verdiklerini söyleyen Başkan Karabağ, bu dayanışmanın süreceğini kaydetti.
Başkan Hasan Karabağ'a plaketini Şafak Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına mahalle muhtarı Yusuf Özden verdi. Öğlen saatlerinde aynı zamanda cami cemaati ile de bir araya gelen Karabağ, pilav yedi, vatandaşların akıllarındaki soruları yanıtlayarak, bir süre sohbet etti.
Her platformda tüm inançlara saygılı olduklarını belirterek, Belediyelerin görevleri olmamasına rağmen 4 yıldır tüm cami, cemevi, kilise ve hatta okulların temizliğini yaptıklarını dile getiren Başkan Karabağ, "Reklam yapmak için değil, dine olan inancımız ve saygımızdan dolayı ibadethanelerimize önem veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Gerek boya badana, gerekse ihtiyaçların giderilmesi noktasında bugüne kadar nasıl destek verdiysek, aynı kararlılıkla bu inancımızı ve hizmeti sürdüreceğiz" diye konuştu. Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Karabağ, çözüm önerileri için birim yetkililerine talimatlar verirken, mahalle sakinleri Başkan Karabağ'ı aralarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.
(BK-)

07.02.2013 11:40:57 TSI

Editör: Wan Haber