Şiddetli yağış nedeniyle sel baskınlarına maruz kalan esnafı ziyaret için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manavgat Belediyesi'ni de ziyaret etti.
CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ve Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile Manavgat Irmağı kıyısındaki sel baskını mağduru esnafı ziyaret eden Baykal, daha sonra belediyeye geldi.
Belediye binasında birimleri de ziyaret ederek çalışanlarla sohbet eden Deniz Baykal, daha sonra Başkan Sözen'in makam odasına geçti. Baykal'a belediyenin hayata geçirdiği çalışmaları ve önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Gençlik Merkezi ve Stadyum projeleri ile ilgili bilgi veren Başkan Sözen, "Bu yılın sonuna kadar seçim öncesi halka verdiğimiz taahhütlerimizi de yüzde 95 oranında yerine getirmiş olacağız" dedi.
Başkan Sözen'in projelerini taslaklar üzerinde inceleyen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, başarılı çalışmaların devamını diledi.
(SK-Y)

15.01.2013 17:21:11 TSI

Editör: Wan Haber