Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, antrenör Tayfun Pişiren yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada, Kırklareli Gençlik Spor'u 3-0 yenerek, ilk galibiyetini ve puanını aldı.
Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ile çok sayıda taraftar da izledi.
Maçın ilk setine hızlı başlayan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, arka arkaya bulduğu sayılarla, ilk setten 2514 galip ayrıldı. Rakibine göre daha güçlü olan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, maçın ikinci ve üçüncü setini de 25-15 kazanarak, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Maç boyunca özellikle Keşan Gençlik'in başarılı smaçörü Aylin'in başarılı servis ve smaçları, karşılaşmaya gelen seyirciler tarafından beğeni topladı. Ayrıca maç boyunca Esra Uzan ve Esra İşcan'ın da etkili servisleri seyirciler tarafından uzun süre alkışlanırken, Libero Mesude ve Pasör Canan'ın ise başarılı pasları, galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın son sayısında, 3-0'lık galibiyeti getiren sayıyı atan Keşanspor eski Kaptanı İzzet Ceylan'ın kızı Hüma Şimal Ceylan'ın maç sayısı, uzun süre alkışlanırken, aynı zamanda bu sayı Keşan'ın voleybol geleceği için de umut saçtı. Ceylan'ın yanı sıra, diğer Keşanlı oyuncular, Hatice Gülce, Deniz Tekin, Gülce Göktaş, Ebru Esmer ve Beyza Ergül'de başarılı oyunlarıyla alkış topladı.

TARAFTARLAR AYAKTA ALKIŞLADI
Maç sonunda Keşan Belediye Başkanı Özcan ve CHP ilçe Başkanı Kanışkan ile maçı izlemeye gelen seyirciler, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularını ayakta alkışladı.
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, yeni antrenörü Tayfun Pişiren'le çıktığı ilk karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak, gelecek haftalar için de umut saçtı.
Mehmet Özcan, ayrıca torunu Aycan Hayal'le birlikte antrenör Tayfun Pişiren ve Yardımcı Antrenör Güray Ece ile oyuncular ve Keşan Gençlik yönetimini galibiyetten dolayı tebrik etti.
Maçın Hakem ve Takım Kadrosu şöyle:
Hakemler: Serkan Yavuz, Cengiz Yıldırım
Keşan Gençlik: Esra Uzan, Deniz, Hüma Şimal, Canan, Aylin, Gülce, Hatice, Beyza, Ebru, Esra İşcan, Özge, Libero Mesude
Antrenör: Tayfun Pişiren, Yardımcı Antrenör: Güray Ece
Kırklareli Gençlik: Birgül, Ecem, Habibe, Elif, Fulya, Esra, Emel, Yeşim, Öykü, Tuğba
(TB-MFS-MFS-S)

03.02.2013 19:04:09 TSI

Editör: Wan Haber