Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından, ortopedik engelliler yararına yardım konseri düzenleneceği belirtildi.
Batman'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ortopedik Engelliler Derneği'ni ziyaret eden Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü okul polisleri 70 tekerlekli sandalye ihtiyacını gidermek için dernek yararına konser düzenlemek için çalışma başlatı. Dernek Başkanı Fatma Zehra Atay ile görüşen okul polisleri bu ihtiyacın giderilmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını bildirmişti.
Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Bilal Yalçın, okul polislerinin yaptığı görüşmenin ardından derneğe destek için bir organizasyon tertiplediklerini söyledi. Yalçın, "Engelli vatandaşların sesine kulak verdik ve sponsor destekleriyle 70 adet tekerlekli sandalye almak niyetindeyiz. Bu sebeple ilk konser organizasyonumuzu 18 Aralık Salı günü Türk Telekom Anadolu Lisesi ve Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik rap müzik ve tiyatro ağırlıklı bir etkinlikle gerçekleştireceğiz. Engelli vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştırmamız gerekiyor. Biz burada sosyal sorumluluk duyuyoruz ve herkesi bu yardım konserlerine destek vermeye çağırıyoruz'' dedi.
(MŞY-AKK-Y)

09.12.2012 13:08:29 TSI

Editör: Wan Haber