Manisa Belediyesi'nin Subay Lojmanları yerine yapacağı otomasyonlu otopark karşılığında imzalanan protokol gereği, Batıkışla içerisinde yapımına başlanan karargah binası ve er pavyonları inşaatında, çalışmalar hız kazandı. Manisa Belediyesi'nin Batıkışla içerisinde yapımına başladığı er pavyonları inşaatını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Cem Çöllü ve Hasan Eryılmaz birlikte inceledi. Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı (Batıkışla) içerisine yapılan karargah binası ve er pavyonları inşaatını inceleyen ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, çalışmaların hızla devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manisa Belediyesi'nin Subay Lojmanları yerine inşa edeceği otomasyonlu otopark projesi karşılığında TOKİ'lerden blok ve Batıkışla içerisine karargah binası ve er pavyonları yapılması yönünde Genelkurmay Başkanlığı ile protokol imzaladıklarını hatırlatan Başkan Ergün, protokolün imzalanmasının ardından ihale prosedürlerinin tamamlanması ile birlikte hızla çalışmanın başlatıldığını ifade etti.

"TEMMUZ AYINA KADAR BİNALAR TAMAMLANIR"
İhalenin 3 milyon 544 bin TL bedelle gerçekleştirildiğini ve 210 iş günü içerisinde tamamlanmasının öngörüldüğünü de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Burada bilgi aldığımız yüklenici firma yetkilileri, Temmuz ayı içerisinde çalışmaların tamamlanacağını söylediler. Gerçekten de hızlı bir şekilde çalışmalar ilerliyor. Otomasyonlu otoparkın yapımı için bir tek tapu devirleri kaldı. Bunun da gerçekleşmesi ile birlikte biz de, kentimizin en önemli ihtiyacı olan otoparktan bir tanesini kazandırmak için çalışmalarımıza başlayacağız. Karargah binası ve er pavyonlarının askerlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
İnşaatın tamamını gezen ve yüklenici firma yetkilileri ile Başkan Yardımcısı Cem Çöllü'den bilgiler alan Başkan Ergün, çalışma ile Batıkışla'nın yeni bir görünüm kazanacağını da dile getirdi.
(YB-ERG-Y)

18.02.2013 12:14:18 TSI

Editör: Wan Haber