Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, göreve başlamasıyla birlikte kendisine yönelik yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından, iadeyi ziyaret turlarına siyasi partilerden başladı.
İlk olarak Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Eminoğlu ile yönetimini ziyaret eden Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, ardından Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Demir ile yönetimini makamında ziyaret etti.
Daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve yönetimini ziyaret eden Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, son olarak Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Naci Göçmen ve yönetimini ziyaret etti.
Elbistan'da göreve başlamasının üzerinden 64 gün geçtiğini ve bu günler zarfında bölge halkının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Başol, artık iadeyi ziyaret turlarına başladıklarını söyledi.
Ziyaretler sırasında siyasi partilerin toplum hayatındaki yerinin büyük önem teşkil ettiğini kaydeden Başol, siyasi parti temsilcilerine çalışmalarında başarılar dileyerek, kendisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
İadeyi ziyaret turlarının aralıklarla süreceğini ifade eden Başol, Elbistan halkı ile ikili ilişkilerde büyük ilerleme kaydettiğini sözlerine ekledi.
Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren parti başkanları ise, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
(OZR-Y)

09.01.2013 15:14:37 TSI

Editör: Wan Haber