Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl il genelinde İlköğretim Okulları arasında düzenlediği İlköğretim Okulları Küçük kızlar basketbol şampiyonasına ilk kez katılan Pazarlar İlköğretim Okulu küçük kızlar basketbol takımı il 3. oldu.
Pazarlar İlköğretim Okulu Küçük Kızlar basketbol takımı Simav-Şaphane-Pazarlar ayağında tüm maçlarını kazanarak 1. olarak Kütahya'da düzenlenecek olan il şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı.
Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor salonunda yapılan il iki maçını sansızlıkla birer sayı ile kaybeden Pazarlar İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Basketbol takımı 3.'lük ve 4.'lük maçında Bahçelievler İlköğretim okulunu 19-4 yenerek Kütahya İl 3. oldu.
Okul tarihinde ilk kez Basketbol takımının kurulduğunu belirten Basketbol takımı antrenörü Selim Kafalı, "3 ay önce kurduğumuz basketbol tamımız ile SimavŞaphanePazarlar ayağında yaptığımız tüm maçları kazandık. Kütahya'da yaptığımız ilk iki maçı birer sayı farkla kaybettik. Son maçımızda Bahçelievler İlköğretim Okulunu 19-4 kazanarak il üçüncüsü olduk. Bu turnuvada tecrübe kazandık. Önümüzdeki yıldaki hedefimiz ise en azından il birinci olmaktır. Önümüzdeki yıl İl birincisi olmak için çalışmalarımıza yıl boyunca devam edeceğiz" diye konuştu.
(MB-EFE)

28.12.2012 12:09:12 TSI

Editör: Wan Haber