İzmir Üniversitesi (İZÜ), basketbol dünyasında başarılı olan kişi ve kuruluşlara Basketbol Adamları Derneği tarafından verilen "Geleneksel Basketbol Oscarları" Jüri Özel Ödülü'ne layık bulundu.
Basketbol Adamları Derneği (BAD) Yönetim Kurulu'nun basketbol dünyasında başarılı olan kişi ve kuruluşlara verdiği "Geleneksel Basketbol Oscarları" 2011/2012 ödülleri sahiplerini buldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir eski milletvekili, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişci, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü'nün de hazır bulunduğu törende konuşma yapan BAD Genel Başkanı Avni Erboy, "Basketbol dünyasına emeği geçenlerin manevi olarak ödüllendirmeyi amaçlayan, yarışma olmayıp büyük jüri ile yönetim kurulumuz tarafından verilen Basketbol Oscarları, her yıl olduğu gibi bu yıl da titiz bir çalışma sonucunda hak ettiği inananlara veriliyor. Bu yıl da, büyük jüri tarafından 125 aday arasından seçilip yönetim kurulumuzun onayıyla verilen Basketbol Oscarlarını alanları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
İZÜ adına Jüri Özel Ödülü'nü Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor İşleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serkan Çınarlı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'dan aldı.
(AÖK-ERG-Y)

01.02.2013 11:19:36 TSI

Editör: Wan Haber