Ankara'da hafta sonu bahar havası yaşayan Başkentliler, parklara akın ederek güzel bir gün geçirdiler.
Büyükşehir Belediyesi rekreasyon alanlarında havanın da güzel olmasını fırsat bilerek keyifli bir hafta sonu geçiren vatandaşlar, ailecek piknik yapıp, yürüyüş ve çeşitli sosyal aktivitelerle bahar havasının keyfini çıkardılar.
Göksu Parka ailecek gelen başkentliler, piknik alanında neşeli anlar geçirerek, göl kenarında gezinti yaptılar, balık tuttular, oyun gruplarında çocuklarıyla birlikte güzel bir havada doğayla iç içe olmanın keyfine vardılar.
Başkentin en gözde parklarından olan Göksu Park'a aileleriyle gelen, dağ kızağı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi çeşitli sosyal aktivitelerden yararlanan başkentliler, amatör (sportif) amaçlı balık tutma iskelesinden balık tutarken, gölde bulunan kuşları seyretme imkanı da buldular.

GÖKSU'DA BALIK VE PİKNİK KEYFİ
Hafta sonunda havanın güzel olmasını fırsat bilen başkentliler, Göksu Park'ta bulunan amatör (sportif) amaçlı balık tutma iskelesinde balık tutmanın keyfine de vardılar.
İskelede balık tutan İlhan Gülağaç (70) Sincan'da oturduğunu, ara sıra Göksu Parka geldiğini belirterek, balık tutarak hoşça vakit geçirdiğini söyledi.
Göksu Park'taki çocuk oyun gruplarında hafta sonu keyfi yaşamak için geldiklerini belirten Cihangir Gündüz (43), Eryaman'da oturduklarını, oğlu Kuzey Cem Gündüz (1,5) ile genelde hafta sonları Göksu Park'a geldiğini anlattı. Göksu Park'ta her şeyin çok güzel olduğunu belirten Cihangir Gündüz, çocuk oyun alanlarının güvenli oluşunu da dikkat çekti.
Çocuk oyun parkına torunları 1,5 yaşındaki Ece Çamuşoğlu ile birlikte gelen Zekeriya Tuğrul (53) ve Fatma Tuğrul (49) ise Eryaman'da oturduklarını, hafta sonları parka geldiklerini belirterek, temiz hava ve sakin olması nedeniyle parkı tercih ettiklerini ifade ettiler.
Sıcak havadan yararlanarak piknik yapmaya gelen Adem Çınar (35) ve eşi Zübeyde Çınar (31) Yenimahalle'de oturduklarını, ailecek sabah kahvaltısı yapmak için Göksu Park'a geldiklerini, Göksu Park'ta dağ kızağı, tren ve çocuk oyun alanlarını sevdiklerini, rahat, güvenilir aile ortamı bulduklarını kaydettiler.
(BC-ÖK-Y)

10.02.2013 14:07:53 TSI

Editör: Wan Haber