AK Partili belediye başkanları, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın AK Parti saflarına katılmasını, "Yalova için hayırlı oldu" diye yorumladı.
AK Partili ilçe belediye başkanları, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın Ak Parti saflarına katılmasını değerlendirdi. Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, " Milletvekilimiz Temel Coşkun ve İl Başkanımız Mustafa Pehlivan'ın bunda ciddi çalışmaları oldu, kendilerini kutluyorum. Koçal'ın AK Parti'ye katılmasından Yalova kazanır. Bundan sonra Yalova'nın daha iyi hizmet alacağına inanıyorum" dedi.
Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ise, dışarıdan iltihaklarda sıkıntı yaşanabildiğinin altını çizerek, "Ama genel merkezimiz böyle uygun görüyorsa bize uymak düşer. Ben bu iltihakın hayırlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
İl belediyesinin de AK Partili olmasının kendilerine güç verdiğine söyleyen Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ise, "Ben hayırlı olduğu kanaatindeyim. İl belediyesinin de artık Ak Partili olması bizlere güç katar. Genel merkezimizin de Yakup Koçal'ın da iyi bir iş yaptıklarına inanıyorum. Yalova'ya hayırlı olsun" dedi.
Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan ise, "Koçal'ın AK Parti'ye iltihakının hayırlı olmasını diliyorum. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın Yalova'ya faydalı bir birliktelik ortaya çıktı. Bundan sonra da Koçal'ın daha iyi hizmetlere imza atacağına inanıyorum" dedi.
Anavatan Partisi ve Demokrat Parti'de Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ile birlikte seçimlere giren ve Koçal'la birlikte DP'den istifa eden Çiftlikköy'ün bağımsız Belediye Başkanı Metin Dağ ise, "Yakup Koçal kafasındaki ideali gerçekleştirdi. Parti değiştireceğini söylüyordu. Karar onun kararı. Önemli olan toplumun vereceği karardır, başarılar diliyorum" diye konuştu.
(SÇ-MŞ)

20.02.2013 13:14:56 TSI

Editör: Wan Haber