Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AK Parti il Başkanı Mahmut Civelek, Ankara'da TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık'ı ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, komisyon başkanlığına seçilen Işık'a yeni görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, geçtiğimiz günlerde TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı'na seçilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'a konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek ve Akın, komisyon başkanı Işık'ı tebrik etti. TBMM ana binasındaki yeni makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, Işık'ın komisyon başkanlığına seçilmesinden Kocaeli adına gurur duyduklarını dile getirdi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, komisyon başkanı Işık'a hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Işık, bu görevi layıkıyla yapmak için çalışacağını ifade etti. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık, kendisini bu göreve layık gören komisyon üyeleriyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini dile getirdi.
(UU)

16.02.2013 10:53:27 TSI

Editör: Wan Haber