Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, yangından zarar gören işyerine sahip çıktı. Oltu'nun Ziyabey Caddesi'nde faaliyet gösteren Yaren Tuhafiye Mağazasında elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın sonrası meydana gelen maddi hasarın yaraları sarılıyor.
İşletme sahibi Mehmet Akbulut'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Akbulut'a destek vermek amacıyla yangından sağlam çıkarılan giyeceklerden ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere bir bölümünü satın aldı.
Bu sayede hem işletme sahibine katkı sağlayan Başkan Ziyrek aynı zamanda ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapacakları giyecek yardımını da aradan çıkarmış olduklarını belirtti.
Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in ön ayak olduğu bu girişime Oltulular da destek verdi. Başkan Ziyrek'in göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür eden işletme sahibi Akbulut, "Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bu sıkıntılı süreçte yanımızda olan esnaf arkadaşlara ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini yaşıyoruz." dedi.
Bu arada yangından sağlam olarak kurtarılan ürünleri satın alarak Akbulut'a destek olan Oltuluların bu davranışı taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı.
(DMA-AT-Y)

10.01.2013 14:51:39 TSI

Editör: Wan Haber