Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan parkları incelediği gezilerinin üçüncü ayağında Terme ilçesi ve beldelerini gezdi.
Yılmaz'la beraber inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Yardımcıları Sefer Arlı ve Mustafa Yurt, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ve Çınarlık Belde Belediye Başkanı Nihat Soğuk da katıldı.
Başkan Yılmaz, programı doğrultusunda sırayla Söğütlü beldesi, Gölyazı beldesi, Kocaman beldesi, Hüseyin Mescit beldesi, Evci beldesi, Sakarlı beldesi ve son olarak da Terme ilçesini gezerek ilgililerden bilgi aldı. Yılmaz gezdiği yerlerde yine vatandaşların ilgi odağı haline gelirken Kocaman beldesinde yolda karşılaştığı bir çocuğun bisikletine binerek ilginç bir görüntü oluşturdu. Sakarlı beldesinde incelediği parktaki spor aletlerini de deneyen Başkan Yılmaz, çocuklara da oyuncak dağıtarak gönüllerini aldı.
Başkan Yılmaz'a gittiği yerlerde Söğütlü Beldesi Belediye Başkanı Muhittin Güner, Gölyazı Beldesi Belediye Başkanı İsa Baş, Kocaman Beldesi Belediye Başkanı Sezai Uzun, Hüsyin Mescit Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar, Evci Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Gökçe, Sakarlı Beldesi Belediye Başkanı Fidayet Erdem ile Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu da eşlik ettiler.
(SAM-SLH-Y)

26.01.2013 13:29:04 TSI

Editör: Wan Haber