Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, günlük yaşantının her anında Kızılay'a ihtiyaç duyulabileceğini belirterek, "Mezitli'de Kızılay'ın bir şubesi olması bizi sevindiriyor" dedi.
Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Yıldırım, Türkiye Kızılay Derneği Mezitli Şubesi'nin hafta sonunda yapılan Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Genel kurulun açış konuşmasını yapan Kızılay Mezitli Şube Başkanı Ahmet Aslan, hayırsever insanlarla halkı daha hızlı buluşturabilmek için ilçede de Kızılay şubesini oluşturduklarını söyledi. Kuruluş aşamamızda ve daha sonraki faaliyetlerinde desteğini hiç esirgemeyen Mezitli Belediye Yıldırım'a teşekkür eden Aslan, "Kızılay'ı yarınlara daha güçlü bir şekilde taşımak için gerekli tüm çalışmaları sonuna kadar yapacağız" dedi.
Başkan Yıldırım da yaptığı konuşmada, Kızılay Mezitli Şubesi yönetiminin güçlenerek yoluna devam ettiğini kaydederek, "Günlük yaşantımızın her anında Kızılay'a ihtiyaç duyabiliriz. Kızılay Şubesi'nin Mezitli'de olması bizi sevindiriyor. Burada alınacak kararların genel merkeze öneri şeklinde iletileceği söylendi. Üye aidatlarında ücretlerin çok düşük miktarda olduğu kanısındayım. Bu miktarın biraz daha arttırılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Genel kurulda daha sonra yapılan seçimde Ahmet Aslan yeniden Şube Yönetim Kurulu başkanlığına seçildi.
(KYM-Y)

18.02.2013 15:48:08 TSI

Editör: Wan Haber