Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Umre gezisi sonrası ziyaretlerine devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde kutsal topraklara yaptığı ziyaret sonrası misafirlerini ağırlayan Başkan Yazıcı Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette kutsal topraklarda gerçekleştirdiği Umre ziyareti ile bilgi veren Yazıcı Hacc ibadetinden sonra ilk gittiği kutsal toprakların manevi havasını yaşadığını dile getirerek ; "Müthiş bir duygu, insan dönüş yolunda bile özlüyor o güzel yerleri, Allah isteyen, dileyen her Müslüman'a nasip eder inşallah" dedi.
Sakarya Valisi Mustafa Büyük, "Başkan Yazıcı'nın şahsında herkesin Umre ziyaretinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah tüm o kutsal mekanları görmek isteyen, ziyaret etmek isteyenlere nasip eder" dedi.
Ziyaret sonrası, Başkan Yazıcı Akyazı'nın tanıtım ürünlerini de Vali Mustafa Büyük'e takdim etti. Vali Mustafa Büyük, "Akyazı özellikle yetiştirdiği ürünleri ve projeleri ile sosyal ve kültürel çalışmalarda hassaten; Valiliğimizin düzenlemiş olduğu Sakarya tanıtım günleri çerçevesinde katıldığımız Fuarlarda hep beraberimizde olmuştur. Sayın Başkana bu hassasiyetinden ötürü de teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(AY-AY)

12.02.2013 13:08:03 TSI

Editör: Wan Haber