Sakarya İli Öğrenci Meclis Başkanı olarak seçilen ve aynı zamanda Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi olan Ertuğrul Sinan Sözen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile Ertuğrul Sinan Sözen bir süre sohbet etti. Başkan Yazıcı'ya eğitimle ilgili projelerinden de bahseden Sözen, eğitime bugüne kadar verdiği destekten ve öğrencilerin her zaman yanında olmasından dolayı da teşekkür etti.
Yaklaşık bir ay süren zorlu seçim maratonunda zorlu rakiplerini aşarak Sakarya İli Öğrenci Meclis Başkanı olarak seçilen Ertuğrul Sinan Sözen, en büyük hedefinin Türkiye öğrenci meclis başkanı olmak olduğunu da belirtti.
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, "Öncelikle yeni görevinde Sakarya Öğrenci Meclis Başkanı Ertuğrul Sinan Sözen'e başarılar diliyorum. Hedefleri büyük tutmak tabii ki önemlidir. İnsanlar hedeflerini büyük tuttukça var olurlar bu anlamda eğitim alanında da hedeflerini büyük tutarak yeni projelerle eğitim ve öğretime, öğrencilere katkıda bulunmak Başkanlık görevini yürüten insanların en önemli görevlerindendir. Bizler her zaman eğitime destekçi olduk ve olmaya devam edeceğiz her zaman eğitimin daha da ileri noktalara gelmesi için çalışacağız" dedi.
(AY-RKO-UU)

17.01.2013 17:13:44 TSI

Editör: Wan Haber