Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, AK Parti ilçe Başkanı Nail Kahveci Kumköprü köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yazıcı ve Kahveci, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Kahveci, "Bu tür toplantılar, biz siyasiler içinde çok önemli platformlardır. Tüm köylerimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Başkanlarımızla birlikte çözüm noktalarına birlikte gitmek için hazırız" dedi.
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, "İlk önce bu nazik davet için başta muhtarımız olmak üzere tüm Kumköprü halkına teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasasının kabulü ile artık tüm bölgelerimizde gelişmeler yaşanacaktır. Bu gelişmelerden bazıları da imar ile ilgilidir. Biz her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk bundan sonra da yanlarında olacağız. Bu köy mücavir alanımızda değil ancak sorunlarını dinleyerek, onlara çözüm arayışı içinde olacağız. Müdürlerim ve Başkan yardımcılarım gerekli notları almaktalar, hep birlikte çözüm arayışlarına gideceğiz. Ben kendimi Kumköprü olarak görüyorum ve tüm mahalle ve köyler benim memleketimin birer parçası ve ben buralarda oturanları komşum olarak görüyorum" diye konuştu.
Gerçekleşen ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden köy halkı bu tür toplantıların devamını dilediler.
(AY-RKO)

11.12.2012 15:55:30 TSI

Editör: Wan Haber