Henüz bir yaşındayken geçirdiği ateşli hastalık sonrası bacakları felç olan 7'inci sınıf öğrencisi Ezgi Dolunay Karabulut'a Yenimahalle Belediye Başkan Fethi Yaşar sahip çıktı. Yaşar, Karabulut'a akülü araba hediye etti.
Yürüme engelli 14 yaşındaki Ezgi'nin Yenimahalle Belediyesi'nden akülü engelli aracı istediğini öğrenen Yaşar, Karabulut'a aracını Batıkent'teki evinde teslim etti.
Okula gidip gelirken sıkıntı yaşadığını ve Yenimahalle Belediyesi Engelliler Birimi'ne müracaat ettiklerini belirten Ezgi, talebimize bu güzel sürprizle yanıt veren belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. Ezgi, yeni arabasıyla ilk turunu oturduğu sitenin bahçesinde attı.
İlçede engelleri elbirliğiyle aşabilmek için belediye imkanlarını seferber ettiklerini belirten Yaşar, engelli sorunlarına karşı mücadelede toplumsal güç birliğinin şart olduğuna vurgu yaptı. Yaşar, "Belediye olarak bu güne kadar çok sayıda engelli vatandaşımıza talepleri doğrultusunda destek olduk. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak amacıyla belediyemizde Engelliler Birimi'ni kurduk. Onların ihtiyaçları Yenimahalle Belediyesi'nin birinci önceliği olmaya devam edecektir. Engellilerimizin sorunlarını çözmek, yüzlerini güldürmek en büyük mutluluğumuz" diye konuştu.
(BK-MO-Y)

12.02.2013 11:35:19 TSI

Editör: Wan Haber