Yenimahalle'deki devlet okullarının bakım ve onarımlarını yaparak eğitime destek veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ziyaret ettiği Halide Edip Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin eksikliklerinin giderilmesi için talimat verdi.
Devlet okullarının bakım ve onarımlarını yaparak eğitime destek veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, son olarak Halide Edip Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Eksiklikleri yerinde inceleyen Yaşar, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi. Belediye olarak bölgedeki tüm okulların eksikliklerini tamamlayıp öğrencilerin daha konforlu koşullarda eğitim almasını sağlamayı amaçladıklarını belirten Yaşar, "Okullarımızın eksikliklerini okul müdürlerimiz ile sürekli diyalog halinde belirliyoruz. Bakım ya da onarım işi olan okullara elimizden gelen yardımı yaparak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize mağduriyet yaşatmıyoruz. Devlet ile özelde fark olmayacak. Bizim için devlet okullarında okuyan öğrencilerimizin özel okullar ve vakıf okullarında okuyan öğrencilerden hiçbir farkı yoktur. Bu nedenle okulların badana boyadan bahçe düzenlemesine, tuvaletlerinden spor salonlarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi.
Okullara yapılan yatırımın en önemli yatırımlardan olduğunu da sözlerine ekleyen Yaşar, ziyaret sonrasında bölgede yaşayan vatandaşlarla sohbet etti.
(EY-CC-Y)

09.01.2013 17:46:50 TSI

Editör: Wan Haber