Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çayyolu ve Batıkent'te devam eden projelerin bahar aylarında hizmete açılacağı müjdesini verdi.
CHP Çayyolu ve Batıkent Temsilciliklerinin daveti üzerine düzenlenen toplantılara katılarak dört sene içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Yaşar, partililerin takdirini topladı. CHP İl Başkanı Zeki Alçın ve Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan'ın da katıldığı toplantıda konuşan Yaşar, hiçbir ırk, siyasi görüş, mezhep ayrımı yapmadan her yere eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, "Yerel yönetimler hiçbir ayrım gözetmeden herkese ve her yere hizmet etme sorumluluğundadır. Dört senedir hemşehrilerimize en kaliteli hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Büyükşehir Yasası'ndaki düzenlemelerle Çayyolu'nun Yenimahalle'den koparılmaya çalışıldığını savunan Yaşar, yasanın reddi için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruda bulunduklarını hatırlattı. Bölgedeki projelerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Yaşar, "Çayyolu seçimlere kadar bizim hizmet bölgemiz. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz" diye konuştu.
Batıkent'te bulunan Cem Evi ve Kültür Merkezi inşaatının devam ettiğini ve bahar aylarında açılışını gerçekleştirmeyi planladığını söyleyen Yaşar, "Alevi yurttaşlarımız Alevi felsefesine uygun bir mimaride inşa edilen cemevinde bir araya gelecekler. İçinde cem salonundan konferans salonuna, yemekhaneden kütüphaneye kadar her türlü ayrıntının düşünüldüğü cemevini Alevi hemşehrilerimle birlikte açacağız" dedi.
Yaşar'ın konuşmasının ardından söz alan Alçın, Yenimahalle Belediyesi'nin çalışmalarını hayranlıkla izlediklerini söyledi. "Başkanımız projeleri yaparken yorulmamış ama biz dinlerken yorulduk. Yenimahalle'nin 4 senede geldiği nokta hayranlık verici. CHP'li belediyelerin başarıları dikkat çekici nitelikte. Yenimahalle gurur duyduğumuz belediyelerimizden birisi" dedi.
Toplantının ardından Alçın ve bir grup vatandaşla birlikte cemevi inşaatını gezen Yaşar, misafirlerine bilgi verdi.
(BK-CC-Y)

04.02.2013 10:37:43 TSI

Editör: Wan Haber