Pazar yerinde inceleme yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, pazaryeri esnafının ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için fırsat buldukça ziyaret ettiklerini söyledi.
Başkan Bahçeci, "Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de Kırşehir Belediyesi'nden beklentilerini öğreniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkın ve esnafın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özem gösteriyoruz. Karşılıklı iletişim içinde olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaretler esnasında, esnaflara proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz" dedi.
Projeleri üretirken hep Kırşehir'in ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini kaydeden Başkan Bahçeci, "Eski pazar yerimiz Kırşehir'in ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte değildi. Biz hem Kırşehir'e yakışacak modern bir pazar yeri yapmak hem de esnafın ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde kapalı otoparklı modern pazar yerini yaptık. Her projemizde önce hayal ediyoruz. Sonra gerçekleştiriyoruz, uyguluyoruz. Biz adım attığımız her projede büyük bir inançla yola çıkıyoruz. İnandığımız her işte başarılı olduk. Ekibimizle birlikte inanarak Kırşehir'e hizmet etmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
(AEK-AÖ-Y)

29.01.2013 11:57:55 TSI

Editör: Wan Haber