İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İzmit İlçe Başkanı Selam Yıldırım'ın İzmit Belediyesi hakkında yapmış olduğu açıklamalara yanıt verdi. "CHP'nin halkın değerlerine yabancı olduğunu biliyoruz. Ama CHP İzmit İlçe Başkanı Sayın Yıldırım'ın kendi partilisine bile saygısı yok" diyen İbrahim Bulut açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Bilindiği üzere Sayın Yıldırım, mahalle ziyaretleri yapıyor ve partililerine mesaj vermeye çalışıyor. Ancak gideceği mahallede kendisini dinleyecek partililerine saygının bir gereği olarak bir araştırma dahi yapmıyor, bilgi almıyor. Yani siyaseten bile olsa, yapacağı eleştirilerle ilgili hiçbir hazırlığı yok. Böyle olunca da her mahallede aynı şeyleri söylüyor. Klişe cümleleri var: "Bu mahalle mağdur edilmiş", "Burası İzmit'in mahallesi değilmiş gibi" ve "Hizmet gelmiyor buraya. "Yani Tavşantepe'de de "Burası İzmit'in mahallesi değilmiş gibi davranıyorlar" diyor, Alikahya'da da. "Aynı nakarat" diye bir şarkı vardı. Sayın Yıldırım'ın açıklamalarını dinleyince bu şarkıyı hatırladım ben. Ama Yıldırım'ın okuduğu şarkı artık "Hariçten gazel" tadı veriyor. Daha önce de söylemiştim. "Yalan yanlış bilgilerle siyaset yapma, böyle olunca iş stand up'a dönüyor" diye. Kendisi bana cevaben "Rahatsızlık duymuyorum, komik olmak zeka işidir" demişti. Fakat halkımız "Bu kadar komik olmak için zekaya da ihtiyaç olmadığını biliyor."
"Tavşantepe'den kaç kişi işe almışlar diye soruyor Sayın Yıldırım. İnsan bu soruyu sorarken biraz yüzü kızarır, biraz mahcup olur. Seçimden 1 gün önce iki bin kişiyi işe alıp seçimden 1 gün sonra işten çıkarmak mı siyaset? Bunu Tavşantepeli'nin unuttuğunu mu zannediyorsunuz. Bu halk artık bunları yutmuyor."
(MA-MA)

31.12.2012 15:17:16 TSI

Editör: Wan Haber