Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçedeki amatör kulüplerinden Diliskelesi Spor Kulübü ile Çerkeşli Köyü Spor Küplerine malzeme yardımı yaptı.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yaparak sporculara, forma eşofman, futbol topu, antrenman topu, dizlik ve krampon hediye etti. Dilovası Belediye Hizmet binasında spor kulüplerinin yöneticicilerini ağırlayan başkan Cemil Yaman, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini bundan sonra da bu desteğin süreceğini ifade etti.
İlçedeki her türlü sportif faaliyete desteklerinin tam olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cemil Yaman, çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını teşvik için her türlü imkanı seferber ediyoruz. İlçemizde bulunan amatör spor küplerine de desteklerimizi sürdürüyoruz. Spor kulüplerimizin değerli temsilcilerini burada ağırlamanın heyecanını taşıyorum. Spor centilmenliğin en güzel yaşandığı ve yansıdığı bir daldır. Bizlerde gençlerimizi spor yaparak her türlü kötü alışkanlıktan korunmalarına böylece vesile olmuş oluruz" dedi.
Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Taşkın Salihoğu ile Çerkeşli Köyü Spor Klübü Başkanı Mustafa Erdem, Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın gösterdiği bu duyarlılığa ve desteğe teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan spora olan duyarlılık bunun akabinde mutlaka destek gelir. Eksikliğini hissettiğimiz bu malzemeleri bizlere yardımından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
(MA-MA)

20.02.2013 15:51:18 TSI

Editör: Wan Haber