Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, muhtarlarla 24 kez bir araya geldi. Dilovası Belediyesinin Orhangazi Mahallesinde yaptırarak geçtiğimiz günlerde hizmete açılan semt konağındaki toplantıya mahalle muhtarlarının sıra köy muhtarları da katıldı.
Dilovası Orhangazi Mahallesi Semt Konağındaki toplantıya Başkan Cemil Yaman, Başkan Yardımcıları Edip Bingöl, Aydın Özel, İnsan Kaynakları Müdürü Cevdet Demir ile birlikte Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla 24 kez bir araya gelindi. Toplantıda İlçedeki son gelişmeler ve sorunlar ele alındı.
Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Belediyenin kentsel yaşamı rahatlatmak ve ilçenin şehir dokusunun canlandırılması çalışmaları hızla devam ediyor. Kültür merkezi için fora kazıkların çakılmasıyla birlikte yapımına başlanacak. Hastanemizin yapımı hızla devam ediyor, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızda bir devrimi gerçekleştirdik. Biz hizmetlerimizi tüm mahallelerimize eşit bir şekilde yapıyoruz. Halka yansımasında eksikliklerimiz olabilir. Sizlerin özelde gördüklerinizi bizimle paylaşırsanız ve hem hizmetlerimizin halka ulaştırılmasında hakkaniyet ve memnuniyet kendiliğinden gelecektir" dedi.
Program sonunda, belediye tarafından her mahallenin haritaları çerçeveli olarak muhtarlık binalarına asılmaları için hediye edildi.
(MA-MA)

18.12.2012 17:06:31 TSI

Editör: Wan Haber