Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçenin yeni mahalleri olan köylere ziyaretlerine devam ediyor.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Köseler Köyüne giderek vatandaşlarla görüştü, sorunlarını dinleyerek yeni yasa hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Özel, Belediye Plan Proje Müdürü Hüseyin Öztürk, il genel meclisi üyeleri Sehatattin Doğu, Halis Öz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı İhsan Şanlı, köy muhtarlar Kadir Teke ve diğer köy muhtarları katıldı.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, köylerin mahalle statüsüne kavuşturulmasından dolayı daha çok sorumluluklarının arttığını, kaliteli hizmeti vatandaşın ayağına getirmek için de her türlü özveriyi göstereceklerini vurguladı.
Başkan Yaman konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü "Dilovası ilçe olduktan sonra seçilmiş ilk belediye başkanı olarak zoru başararak bu gün halkımızın hizmetindeyiz. Dilovası'n da son 4 yılda çok önemli yatırımlar yapılarak alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, çok önemli hizmetler yapıldı. Yatırımlarımız yine aralıksız sürmektedir. Hastanemiz kısa bir zaman sonra faaliyete girecek. Kültür Merkezimizin temeli yakında atılacak. Batı kavşağımız bitti doğu kavşağımız yakında başlayacak. Tavşancıl sahilimizi halkımızın hizmetine açtık. Kim ne der Dilovası suç oranı en düşük ilçedir, Bölgenin en güvenli ilçesidir. Her kesimden insan Dilovası'nda birlik beraberlik içinde yaşamaktadır. Eğitime büyük önem vererek ilçe genelinde bu güne kadar yapılmış 11 okula biz de 11 okul daha ekleyerek sınıflarımız ideal hale geldi. Eğitime her türlü desteği veriyoruz, okulların açılmasıyla birlikte okula yeni başlayan tüm çocuklarımızın kırtasiyelerini biz karşıladık. Ayrıca 8. Sınıfa giden çocuklarımıza 5000 adet SBS'ye hazırlık soru bankaları ve test kitaplarını ücretsiz verdik. Belediyemiz, Hükümetimiz, İl Özel İdaresi, KBB ve Teşkilatımızla bir olduk güçlenerek halkımıza hizmet götürmede büyük mesafe kat ettik."
(MA-MA)

19.02.2013 12:55:19 TSI

Editör: Wan Haber