Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçede bulunan cami imamları, cami dernek yöneticileri ve müftülük çalışanlarıyla birlikte akşam yemeğinde, Başkan Yardımcısı Edip Bingöl ile birlikte ilçe müftüsü M.Resul Haksöyler, cami imamları, cami dernek başkanları ile müftülük çalışanlarıyla Tavşancıl Sahil restoranda akşam yemeğinde bir araya geldi.
Sohbet havasında geçen akşam yemeğinde çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçede bulunan camilerin eksikleri ve ihtiyaçlarının da gündeme geldiği akşam yemeğinde Belediye Başkanı Yaman halkımızın ihtiyaçları neredeyse biz de oradayız. Bu nedenle sizler, temsil ettiğiniz kurumların ve halkımızın sürekli içerisindesiniz, onun için o kutsal mekânların ihtiyaçları, sizlerin istekleri, düşünceleri bizim için önemlidir" dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman din görevlileri ve dernek yöneticileriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Sizler çok ulvi ve yüce bir görevi ifa ediyorsunuz, Yüce dinimizin emirlerini, toplumumuzu bilgilendirme yönünde birlik, dirlik ve beraberliğimizin devamını sağlamada üzerinize çok büyük görevlerin düşmektedir. Sizin yanınızda bulunmaktan her zaman huzur buldum ve şimdi de huzur içerisindeyim. Dinimizin o engin hoşgörüsünü insanlarımıza anlatmadaki gayret ve başarınızın devamı bizlerdeki birlik ve dirlik olgusun daha da arttıracaktır. Bizlerin gayesi, halkımızın yaşam kalitesini arttıran hizmetleri adil bir şekilde ulaştırmaktır. Bu davetimizi kırmayarak gelmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi
Din görevlileri ve dernek başkanları da tek tek söz alarak temenni dilek ve isteklerini söylediler. Belediye Başkanı Cemil Yaman'a samimi gayret ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek "Belediye Başkanı ve Belediye çalışanları sıkıntı ve sorunlarımıza anında çözüm bulmaya çalışmaktadırlar. Bizler belediyeye geldiğimizde aile gibi olan belediyenin bize güler yüzlü olması ve herkesin hal hatır sormasından çok memnunuz. Cami cemaatimiz de belediyemizin camilerimizin eksiklerini gidermedeki samimi gayret ve çalışmalarına teşekkür etmektedirler" dediler.
(MA-MA)

03.02.2013 12:30:03 TSI

Editör: Wan Haber