Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun 15 Aralık tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından geçici süreyle görevden alınmasıyla birlikte meclis tarafından Belediye Başkan Vekili seçilen Fatih Bakıcı, KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz'ı ağırladı.
Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Bir haftadır Bozüyük Belediyesi olarak kriz yaşıyoruz. Bizim şu anda çok hızlı bir şekilde belediyecilik faaliyetlerini normalleştirmemiz gerekiyor. Buradan hem bir taraftan vatandaşlarımızın bizden beklediği hizmetleri ve belediyecilik hizmetlerini yaparken, bir taraftan da hakikaten olayları günü birlik düşünmeyip önümüzdeki yıllara tesir edecek şekilde planlayıp, eğer planlanmış olan, geçmişte yarım kalan işler varsa, projeler varsa, bunları zaman kaybetmeden uygulamaya geçirme mecburiyetimiz var. Fikir fikirden üstündür, özellikle meclis üyesi arkadaşlarımızın teşkilat mensubu arkadaşlarımızın vatandaşlardan kendilerine iletilen bir takım şikayetleri size iletilmeleri sizin için de bir avantajdır. Halkımızın bizden beklediği hizmetler neyse onları bir an önce kararlaştırıp uygulamaya sokmamız gerektiği kanaatindeyim" dedi.
Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da, "Bu yaşadığımız süreçte başkan vekilliği konusunda bana destek olan değerli meclis üyelerime ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tabii ki onların desteğiyle hiçbir oylamada sapma olmadan çıkmamız bizim en büyük gücümüzdür. Bundan sonra yapacağımız bütün yatırımlarda, hizmetlerde değerli meclis üyeleri arkadaşlarımla beraber bunları gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.
Milletvekili Poyraz, Bozüyük'te yaşanan sürecin arzu edilmeyen bir süreç olduğunu söyleyerek, "Ama gelinen noktada işlerin telafi edilmesi, düzene girmesi, her şeyin hukuka uygun olması anlamında güzel bir süreç. Bu sürecin Bozüyük'e bir hizmet olarak döneceğini ümit etmekteyim. Daha öncede söylediğim gibi hukuki bir süreç devam ediyor. Bakanlığın ve yargının vereceği süreçtir ve sonuçta bizim de herkes gibi bu süreci beklemekten başka elimizden gelecek bir şey yok. Ben inanıyorum ki Bozüyük çok daha güzel günleri yaşayacak" şeklinde konuştu.
(MŞ)

25.12.2012 15:37:28 TSI

Editör: Wan Haber