Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, ilçede esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, ayrıca belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler verdi.
Gerçekleştirilen esnaf turları ile talepleri dinlerken çalışmalar hakkında bilgiler sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "Hem halkımızın hem esnafımızın her zaman yanında ve arasındayız" dedi.
Ziyaretlerde, belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Uzunkaya, "Esnafımızda yaşanan değişim, gelişim, iş hacmi ve iş kapasitesi toplumun tümünü ilgilendiriyor. Onun için esnafın yanında olmalıyız ve yanındayız. Bu kapsamda bizde fırsat buldukça ilçemizde faaliyet gösteren iş yerlerimizi ziyaret ederek, hem isteklerini dinliyor hem de ilçemizin gelişmesi için neler yapılabileceği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuyoruz. İleriyi görebilen, girişimci vatandaşlarımız sayesinde inşallah ilçemiz, daha da kalkınarak hayat standartları daha yüksek bir ilçe olarak bölgemizde örnek olacaktır" dedi.
Ziyaretlerde Başkan Uzunkaya'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan esnaf, çalışmaları devam eden projelerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
(SŞ-BÖ)

04.02.2013 19:09:45 TSI

Editör: Wan Haber