Çorum'un Sungurlu ilçesinde düzenli olarak esnafları ziyaret eden Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, bu defa Sungurlu Giyim Sanayi (SGS)'yi gezerek, ekip çalışması ve ekip ruhunun önemine değindi.
Fabrika ziyareti kapsamında SGS Tekstil'i ziyaret eden Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, çalışanların hal ve hatırlarını sorarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fabrika işçilerinin motivasyonlarını arttırmalarına katkı da sağlayan ziyarette Başkan Uzunkaya'ya, Başkan Yardımcısı Erol Erkoç'da eşlik etti.
SGS Tekstil çalışanlarına akşam saatlerinde ziyarette bulunan Başkan Uzunkaya işçilerle sohbet ederek, ekip çalışmasının önemine değinerek, "Başarı ancak ekip çalışması ile gerçekleşir. Birbirimizden güç ve kuvvet alarak hareket etmek çok önemli. Sizler bunu başarmışsınız. Ekip ruhunu oluşturmuşsunuz" dedi. ,
Başkan Uzunkaya ayrıca hayata geçirdiği projelerle ilgili olarak, "Eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler, ulaşım, alt yapı, parklar ve çevre düzenlemesi gibi daha birçok alanda çalışma yaptık. Bu çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek hizmet etmeye devam ediyoruz" diye konuştu.
(SŞ-BÖ)

16.01.2013 12:24:44 TSI

Editör: Wan Haber