Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Hacettepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Toplantıda, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, seçim döneminde en büyük desteği Hacettepe Mahallesi'nden gördüğünü dile getirdi.
Biz belediye olarak hiçbir vatandaşımızı hiçbir şekilde mağdur etmedik, etmeyeceğiz diyen Başkan Uzunkaya, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüze yeni araçlar aldık. Araçlarımız eskiydi. Yedek parçalarına çok paramız gidiyordu. Ayda 90 bin TL'ye bütün araçlarımızı yenilime imkanımız vardı ve bizde bu imkanı değerlendirerek belediyemize ait bütün araçları yeniledik" diye konuştu.
Çorum ve bölgesindeki il ve ilçeler bazında en ucuz suyu Sungurlu halkımıza sunmaktayız diyen Başkan Uzunkaya, "2008 yılında 8 trilyon, 2010'da 16 trilyon ve 2011'de 26 trilyon olan bütçemizi olumsuz anlamda hiçbir şekilde halkımıza yansıtmadık" şeklinde konuştu.
Başkanımız Uzunkaya, "Okullarımıza 200 tane bilgisayar aldık. Kapı ve pencerelerinin tamirini yaptırdık. Biz Sungurlu için çalışıyoruz, vatandaşımız en güzeline ve en kaliteli hizmete sahip olsunlar diye çabalıyoruz." ifadelerini kullandı.
Toplantı esnasında mahalle sakinlerinden gelen soruları cevaplayan Başkan Uzunkaya, sonrasında mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek gerekli notlarını alıp Hacettepe Mahallesinden ayrıldı.
(SŞ-BÖ)

14.01.2013 16:36:12 TSI

Editör: Wan Haber