Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB) Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kuzdere Hizmet Ofisi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
GATAB'ın kapatılması durumunda hizmetlerden yoksun kalacaklarını belirten vatandaşlar Kuzdere Hizmet Ofisi'nde bir araya geldikleri GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'a destek oldular. GATAB'ın kapatılması durumunda özellikle su parasında vatandaşların iki kat fatura ile karşılaşacaklarını belirten Başkan Üras, "Sizin de desteğinizle birlikte tek yürek olup bu kurumu kapattırmayacağız" dedi.
2005 yılından bu yana verilen hizmetlere engel olunmak istendiğini kaydeden Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB) Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, "Kemerliler yaptıklarımızdan memnun. Birileri bize git GATAB'ı kapat diyor. GATAB'ın Antalya'ya gitmesi dev bir kurumun ve onun 50 Trilyonluk bütçesinin de gitmesi demektir. Bu bütçenin Kemer'de kalması için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca yine içme ve kullanma suyuna ödediğiniz ücretin iki katına çıkması demektir. GATAB bugün en ucuz suyu sağlayan kurumdur" şeklinde konuştu.
GATAB'ın kısa vadede bölgeye kazandırmayı planladığı Çamyuva-Kiriş arası köprüyü ve turistlerin yoğun olduğu noktalara özel tuvaletler ve çeşmeler yapacağını belirten Başkan Üras, projelerin örneklerini de vatandaşlarla paylaştı.
(SK-Y)

21.02.2013 14:03:30 TSI

Editör: Wan Haber