Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'nde yapımı bitme aşamasında olan Orhan Gazi Semt Konağı'nda incelemelerde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde inşa edilen ve inşası bitme aşamasında olan Orhan Gazi Semt Konağı'nı gezerek, incelemelerde bulundu. Başkan Tütüncü'nün inceleme gezisine, Kepez Belediyesi Kültür Müdürü Nihat Durmaz ile Şafak Mahalle Muhtarı Yılmaz Kökçen de katıldı.
Orhan Gazi Semt Konağı'ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tütüncü, kısa zamanda hizmete açacakları Orhan Gazi Semt Konağı sayesinde bölge halkının hem meslek, sanat eğitimi alabileceğini hem de sosyal ve kültürel etkinliklerini gerçekleştirmelerinin yanı sıra öğrencilerin de internet ve kütüphaneden faydalanacaklarını söyledi.
Şafak, Gülveren, Ünsal, Yeşilyurt, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerine hizmet verecek olan tesiste, AKMEK kursları açılacağı, internet ve kütüphane hizmeti verileceği bildirildi. 941 metrekarelik alana inşa edilen Orhan Gazi Semt Konağı'nda, çok amaçlı 100 kişilik salonla birlikte mutfak, idari ofis, personel ofisi, derslikler ve bekleme odası bulunuyor.
(SK-Y)

14.01.2013 13:56:43 TSI

Editör: Wan Haber