Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) düzenlenen "Tembel Değilim, Çalışsam Yaparım" motivasyon seminerine katıldı.
Kepez Belediyesi'nin Antalya merkez ilçelerde eğitim gören lise 9-10-11 sınıf öğrencilerine yönelik, ders çalışma stratejilerinin anlatıldığı "Tembel Değilim, Çalışsam Yaparım" motivasyon semineri, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde devam ediyor. Eğitim danışmanı Osman Günal'ın, slaytlar eşliğinde verimli ders çalışma yöntemleri ve sınav tekniklerini sunduğu motivasyon seminerinin bu kez konukları, Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 9. ve 10. sınıf öğrencileri oldu. Seminere Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile İmam Hatip Lisesi mezunu olan Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri Zeki Çivik, İsmail Avşar, Hasan Demir ve Şevki Mavi de katıldı.
Başkan Tütüncü seminerin sonunda yaptığı konuşmada , "Ben de bir İmam Hatip Lisesi mezunuyum. 1990-1996 yılları arasında hayatımın en güzel 6 yılını orada geçirdim. Şimdi mezun olduğum okulun öğrencilerini burada ağırladığımız zaman büyük heyecan ve mutluluk duyuyorum" dedi. Eğitim programlarını iki nedenden dolayı düzenledikleri ifade eden Başkan Tütüncü, "Birincisi, bütün öğrencilerimizi bütün gençlerimizi gönülden ve yürekten seviyoruz. Gönülden ve yürekten sevdiğimiz siz öğrencilerimizin iyi bir şekil de ders çalışmanız ve büyük hayaller kurarak bir amaç istikametinde çalışarak, başarabileceğiniz duygusunu motive edecek bir çalışma yapabilirsek, sizler de daha çok gayret ortaya koyar ve başarılı olursunuz diye düşündük" diye konuştu. İkinci neden olarak, bir ülkenin geleceğe dönük en büyük gücünün gençler ve çocuklar olduğunu söyleyen Başkan Tütüncü, "Bir ülke gençlerini ve çocuklarını güçlü bir şekilde yarınlara taşıyabilmişse, o ülke yarınlara, geleceğe çok daha aydınlık bir şekilde bakabilir.Sizler bu ülkenin geleceğini şekillendirecek en önemli etken ve güçsünüz" şeklinde konuştu.
(SK-Y)

08.01.2013 14:06:26 TSI

Editör: Wan Haber