Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Turgut Reis Caddesi üzerinde bulunan Antalya Engelliler Sanat Evi'ni ziyaret ederek, sanat evinin genç üyesi Faruk Özbek'in yaş günü kutlamasına katıldı.
Ziyarete çok sevinen Faruk Özbek, 26 yaşına girdiği bu mutlu günde kendisini yalnız bırakmadığı için Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.
Bazı engelli vatandaşların engellerinden dolayı evden çıkamadığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Sanat Evi'nin yaptığı çalışmalarla bu anlayışı kırdığını kaydetti. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını, onları hayatla iç içe tutabilmek için de bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Yaş günü pastasını Faruk Özbek ile birlikte kesen Başkan Tütüncü, Özbek'e kendi elleriyle kestiği pastadan ikram etti.
Antalya Engelliler Sanat Evi'nin kurucusu Hülya Bostanoğlu da yaş günü kutlamasında kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür ederek, engelli öğrencilerin yaptığı bir hediyeyi takdim etti.
(SK-Y)

03.01.2013 12:49:08 TSI

Editör: Wan Haber