Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz aylarda ihale edilen ve yapımı devam eden 13 muhtar evi hizmet binasından biri olan, Kütükçü Mahallesi Muhtar Evi inşaatını inceledi.
Başkan Tütüncü'nün inceleme gezisinde, Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Çivik, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan ile Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır da yer aldı.
Kütükçü Mahallesi Muhtar Evi inşaatını inceleyen Başkan Hakan Tütüncü, bölge halkına yerinde ve en doğru hizmeti verebilmek için muhtarlarla sürekli koordinasyon içinde olduklarını söyledi. Bu iletişimi daha iyi noktaya taşıyabilmek için de öncelikle muhtarların hizmet noktalarını modernleştirdiklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, son olarak geçtiğimiz aylarda 13 muhtar evi için ihaleye çıktıklarını ve şu an bu hizmet binalarının da büyük ölçüde tamamlandığını bildirdi.
Ulus, Zafer, Altınova Düden, Altınova Orta, Ünsal, Kütükçü, Çankaya, Varsak Şelale, Varsak Demirel ve Fevzi Çakmak olmak üzere 10 mahalle; Kirişçiler, Çamlıca ve Odabaşı olmak üzere de 3 köyde muhtar evi hizmet binası yapımının devam etitği ve muhtar evlerinin birkaç ay içinde hizmete açılmasının planlandığı belirtildi.
(SK-Y)

31.12.2012 13:09:15 TSI

Editör: Wan Haber