Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmetle ilgili sıkıntıları yerinde dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla Beşkonaklılar Mahalle Muhtarı Mehmet Daban'la bir araya geldi.
Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, yatırımcı müdürlüklerin bürokratlarının da eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü daha önceki dönemlerde tapu tahsisinin, ada bazında yapılmasından dolayı gecekonduların yerine imara uygun konutların yapılamadığı mahallede, önemli temel belediyecilik hizmetlerini yaptıklarını söyledi. Başkan Tütüncü, vatandaşlara alt ve üst yapı eksikleri tamamlanmış, kaliteli, konforlu yol hizmeti sunmak amacıyla, mahallede 2 bin 600 metre yeni yol, 4 bin 822 metre sıcak asfalt, 11 bin metrekare parke kaldırım çalışması yaptıklarını belirtti. Beşkonaklılar da asfalt, kaldırım ve yeni yol açma çalışmalarının devam edeceği belirten Başkan Hakan Tütüncü, asfaltı kullanılamaz hale gelen 4413 ile 4432 no'lu sokakta sıcak asfalt, parke kaldırım ve orta refüj çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. İlçeye kazandırdıkları 4 adet çadır tarzı spor salonlarından bir tanesini de Beşkonaklılar Mahallesi'ne inşa ettiklerine değinen Başkan Tütüncü, salon hizmetiyle kadınlara ve çocuklara modern bir tesiste spor yapma imkânı sunduklarını kaydetti.
Başkan Tütüncü, Beşkonaklılar İlköğretim Okulu'nun, gecekondu problemini çözerek genişlettikleri bahçesinde, 4 bin metrekare sıcak asfalt ve çevre duvarı çalışması yaptıklarını ifade etti. Başkan Tütüncü, 4413 Sokak'ta 1,5 dönümlük güzel bir mahalle parkı yaptıklarını, eskiyen, hizmet veremez hale gelen bir parkın da tadilat çalışmasıyla kullanılabilir hale getirdiklerini bildirdi. Bölgede yeni bir yeşil alan çalışması yapacaklarını dile getiren Başkan Tütüncü, mahalleye muhtarlık hizmet binası inşa ettiklerinin de sözlerine ekledi.
(SK-Y)

12.02.2013 11:19:23 TSI

Editör: Wan Haber