Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilk ve orta dereceli okulların yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğrencilere ve eğitimcilere iyi tatiller temennisinde bulundu.
Geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi koşullarda eğitimlerine devam edebilmeleri için Toroslar Belediyesi olarak öğrenci ve eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirten Tuna, öğrencilerin iyi bir eğitim aldıkları takdirde kendilerini gelecekte iyi bir hayatın beklediğini vurguladı.
Öğrencilerden çok çalışmalarını isteyen Tuna, "Ülkemizi Büyük Önder Atatürk'ün göstermiş olduğu çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için iyi bir eğitim alabilmeniz ve her adımınızı bu bilinçle atmanız bizlerin en büyük arzusudur. İyi bir eğitim alır ve derslerinize sıkı çalışırsanız, çok iyi hayatınız olur. İyi bir hayat için şimdi mücadele edeceksiniz, yapacağınız doğru çalışmalar geleceğinizi çok daha güzel şekillendirecektir. Eksikliklerinizi başarısızlık olarak düşünmeden, bu tatili ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim" dedi.
(HSK-Y)

25.01.2013 14:10:13 TSI

Editör: Wan Haber