Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "birlikte yönetim" anlayışı çerçevesinde her fırsatta ilçe sakinleri ile bir araya geliyor.
Geçtiğimiz hafta Mevlana Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Tuna, bu kez de Osmanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Tuna, projeler hakkında da bilgi verdi. Sincan Kültür Evi'nde gerçekleşen toplantıda mahalle sakinleri adına Osmanlı Mahallesi Muhtarı Hakan Yiğit, Başkan Tuna'ya Osmanlı tuğrası hediye etti. Sincan için yapılacak hizmetlere halkın iradesinin yansıması gerektiğini söyleyen Başkan Tuna, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi üzerine gösterilen ilgi için teşekkür etti. Her bölgeye eşit hizmet verildiğini vurgulayan Tuna, "Kentimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Böylece vatandaşlarda yapılan projelere sahip çıkıyor. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve 500 bin nüfus ile el ele vererek ilçemizin gelişmesine katkı sağlıyoruz" dedi.
İlçeye yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Tuna, sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yaptıklarının altını çizdi. Projelerle Sincan'ın yükselen bir değer haline geldiğini belirten Tuna, çalışmaları vatandaştan aldıkları destekle daha yükseğe taşıyacaklarını söyledi. Tuna, İstişare toplantısında Ankara Çayı'ndan Serapark'a, asfalt çalışmalarından bağlantı yollarına, parklardan Kent Meydanı'na kadar pek çok hizmeti anlattı.
Osmanlı Mahallesi sakinleri ise, Başkan Tuna'ya çalışmalar için çok teşekkür ettiler.
(BK-CC-Y)

11.02.2013 14:33:07 TSI

Editör: Wan Haber